ellensthg.devote.se


Ellensthg.devote.se
!!!!!


Spring

Mina vänner som snyggast och ja, bilden får nästan tala för sig själv.

Knäsvag

Ellensthg.devote.se, är det som gäller! Jag måste få testa mig fram. Okej? Puss och kärlek!

rätt balans

Nu har jag funderat ett tag och jag tror att jag ska fortsätta blogga på min gamla blogg, ellensthg.devote.se. Det känns bättre och jag kan fixa min egna design lättare där, men jag har inte funderat klart. Återkommer med det!

Förövrigt så ska jag och min bästaste vän Sofia, på bio idag. Hon vill se Avatar men jag är inte så mycket för overkliga filmer så vi får se om hon lyckas övertala mig eller ej!=)

Förresten så kommer bilderna från nyår inom kort!

Puss och kram!


my love

Jag har spenderat de senaste dagarna hos mig med min pojkvän.
Underbart och jag älskar dig.Puss och kärlek!


Min värld

"Jag älskar dig, du är mitt allt - Gott nytt år! Puss! Mami" ett sms som jag fick igår. Jag har världens bästa föräldrar, jag älskar er av djupet av mitt hjärta! Nu ska jag lägga ifrån mig mobilen och drömma om min underbara bästa pojkvän. Puss och kärlek!

Nytt år

Vi är pigga och smarta såhär dags. Sitter i mitt kök och pratar om...allt och inget, haha mycket skratt blir det! Tummen upp. Vi tänker dygna så enligt planerna måste vi vara uppe till 12 för att klara det, herregud. Olivia just nu "åh jag vill gå och lägga mig" men visst, vi klarar det här. JAG ÄR TRÖTTTT. Jag mobilar så texten kommer vara väldigt konstig. Man känner sig faktiskt lite bakis när man dygnar. Gott nytt år och massor med kärlek!

RSS 2.0